Julekalender til menneskets bedste ven!

Nyt koncept hos Kennel Lykkebo’s.

🎉🐾 Pakkekalender til Hunde! 🐾🎉

Gør december til en festlig tid for din firbenede ven med vores helt nye Pakkekalender til Hunde! 🐶✨ Denne kalender er fyldt med overraskelser, som din hund vil elske!

🌟 Fire Søndagspakker! 🌟 Hver søndag i december byder på en ny pakke, med enten lækre godbidder, sjove legetøj eller små overraskelser, der får haler til at logre. Fra tyggepinde til bløde krammedyr – hver pakke er omhyggeligt udvalgt for at forkæle din bedste ven!

🐕 Et Uimodståeligt Koncept! Hunden skal også vide, det er jul. Det er den perfekte måde at gøre ventetiden endnu mere magisk for alle.

Skab Uforglemmelige Minder! Del eventuelt glæden med dine venner og familie ved at tage billeder af din hund, når den åbner hver pakke. Det vil skabe minder, I kan se tilbage på med et smil i mange år fremover!

Så gør dig klar til at forkæle din bedste ven denne december med vores Pakkekalender til Hunde! Bestil nu, og du vil have fire pakker klar, når nedtællingen går i gang! 🐾❤️✨

 

Lykkebo

Værd at vide

Cockapoo (44)

Konceptet

Søndagspakker er en sjov og spændende måde at fejre weekenden og skabe forventning. I denne sammenhæng refererer søndagspakker til små, tematiserede gaver eller overraskelser, der gives hver søndag i adventsperioden op til jul.

Hver søndag indeholder en ny pakke, der kan indeholde forskellige ting, såsom:

  1. Lækre godbidder: Velsmagende snacks, der forkæler din hund.
  2. Legetøj: Små legetøjsgenstande, der stimulerer leg og aktivitet.
  3. Plejeprodukter: Ting som shampoo eller børster, der hjælper med at holde din hund pæn og velplejet.
  4. Evt. Aktivitetsudfordringer: Opmuntrende små opgaver eller lege, der styrker båndet mellem ejer og hund.

Formålet med søndagspakkerne er at skabe en festlig tradition, der bringer glæde og forventning hver uge, samtidig med at man forkæler sin hund. Det er en måde at dele hygge og kvalitetstid på, mens man bygger op til jul eller bare nyder weekenden!

Det er velfortjent!

Hunde fortjener søndagspakker til jul af mange grunde.

Først og fremmest er de vores trofaste følgesvende, der altid er der for os. At give dem søndagspakker er en fantastisk måde at vise, hvor meget vi værdsætter deres ubetingede kærlighed og loyalitet.

Søndagspakkerne er også en kilde til stimulation og underholdning. De indeholder spændende godbidder og legetøj, der holder vores hunde aktive og engagerede, hvilket er vigtigt for deres trivsel. Hver søndag, når de åbner en ny pakke, skaber vi hyggelige traditioner, der fører til uforglemmelige minder. Det er en oplevelse, der styrker båndet mellem hund og ejer.

Forkælelse er en vigtig del af vores forhold til vores hunde. Ligesom vi elsker at blive forkælet, fortjener de også lidt ekstra opmærksomhed og omtanke. Søndagspakkerne giver dem netop det.

Desuden gør det ventetiden til jul magisk og spændende. Ved at inkludere vores hunde i festlighederne kan vi dele glæden og skabe en særlig stemning, som både hunden og vi vil huske.

I bund og grund er søndagspakker en sjov og kærlig måde at fejre vores firbenede venner på, der giver dem endnu flere grunde til at logre med halen og sprede glæde i vores liv! 🐾❤️✨

 

PRISER

98,-

LILLE PAKKE

249,-

MELLEM PAKKE

399,-

DELUXE

Erfaring

40 års erfaring med hunde, og den dertilhørende viden.

Kvalitet

Vi udbyder kun det bedste til hunde og hundeejere, og går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter.

Fleksibilitet

Julekalenderen tilpasses lige netop din hund.

Sådan bestiller du:

Send SMS/ring til 20587484 med informationerne:

  • Navn
  • Adresse
  • Navn/køn/vægt på hund
  • Pakkestørrelse
  • Med eller uden julegave (+100kr.)

Ved henvendelse modtager du et mobilepaynr., der skal bruges til betaling.


*Alle pakker koster 50 kr. i porto, og bliver leveret i løbet af november.

Indhold

Legetøj

Pleje

OBS. Indholdet varierer.

Godbidder

Accessories