Cockapoo F1

Cockapoo er en skøn, glad og venlig hund. Cockapoos er en krydsning mellem den amerikanske cocker spaniel og puddelen.

Cockapoo (70)

Cockapoo F1

Cockapoo er et kryds mellem en Cocker Spaniel og en Poodle. Da det kan avles fra en lang række forældre, kan dets udseende og størrelse variere meget, ligesom dets karaktertræk. Generelt er cockapoos ekstremt venlige, let træne, energiske hunde, hvis krøllede frakker er særligt gode til allergikere. Cocker Spaniel er kendt for sin søde og legesyge natur , puddelhund er intelligent , nem at træne og munter hund . Cockerpoo har brug for en daglig gåtur for at opretholde en god mental og fysisk sundhed. Hvis du føler, at Cockerpoo er en egnet hund for din familie og livsstil.

Hybriden er hypoallergenisk. Hunden, der fælder mindre eller slet ikke, eller at have samme pH som menneskehår vil normalt give en mildere allergisk reaktion, men allergi kan aldrig forvente at finde en hund, som aldrig vil medføre allergiske reaktioner. Cockerpoo er nem at træne, du behøver ikke nødvendigvis at have haft hund før for få en hund af denne, Cockerpoo er ikke svær og håndterer  de  tilpasser sig det miljø de bliver budt. Hundene er som regel venlige mod andre. Aldrig uartig over for anden hunde. Dette er en meget legesyg hund. Passer perfekt til en børnefamilie, eller de aktive familier der gerne vil have hunden med på dagens løbetur.

Cockapoo hvalpe Til salg

Cockapoo Historie

Cockapoos en af ​​de ældste “hybride hunderacer” omkring at være blevet udviklet i USA tilbage i 50’erne. Det er dog ikke klart, om disse charmerende hunde blev oprettet med vilje, eller om det var ved et uheld. Uanset hvad deres sande oprindelse er, er Cockapoo blevet en meget elsket hund, der er en fremragende familiekæledyr og ledsagerhund og en, der passer ind i mange livsstil. De blev først introduceret i England/Danmark for ca. 10 år siden og blev et øjeblikkeligt hit med mennesker over hele landet takket være deres charmerende udseende og venlige, loyale natur.

Cockapoo (12)
Cockapoo (24)

Positiv om racen

1.Cockapoos har dejlige natur

2.De er yderst intelligente og derfor lette at træne

3.De fælder ikke

4.De er energiske og legende

5.De forbliver hvalpeagtige i deres ældre år

6.De er fantastiske omkring børn i alle aldre, hvilket gør dem til dejlige familiekæledyr

7.Cockapoos findes i alle mulige farver og størrelser

Cockerpoo Galleri

Cockapoo F1

Hunderacer

Vi avler 9 forskellige hunderacer som er forskellige på hver deres måde. Du kan læse meget mere om vores forskellige racer og se hvilken som passer bedst til dig.