Hvem er vi?

Kennel Lykkebo har over 40 års erfaring indenfor opdræt af designer hunde – Heriblandt Maltipoo, Cavapoo, Golden doodle og Puddel.

os

Vores filosofi

I Kennel Lykkebo gør vi en dyd ud af, at give hvalpene den bedste start på livet, vi ser hvalpene som en gave, til trods for 40 år som  opdrætter, har vi stadig søvnløse nætter, hvor vi våger og iagttager mor og hvalpe, det at have hvalpe er en stor opgave vi ikke tager let på. Doodle hvalpene fødes og bor i vores  udestue de 3 første uger af deres liv for at der skal være ro for hvalpe og mor til at kan få mælken godt igang. Efter 3 uger bliver de flyttet til alrummet/Hvalpestuen Vi har i Kennel Lykkebo`s 40 års erfaring inden for opdræt, hvor de sidste 15 år har været med Designer hunde, derfor yder vi i Kennel Lykkebo`s en livslang support i hvordan du som hunde ejer får det bedste ud af din hund fra os.

Sundhed

Selvfølgelig har vi en glad 🙂 af fødevarestyrelsen. alle vores avls hanner hentes i udlandet efter de bedste linjer i verden de bliver alle DNA testet for arvlig sygdomme samt patellatestet før de får lov at indgå i avl. alle vores tæver kommer fra DNA testet forældre. Alle hvalpe der flytter fra os har modtaget.

Alle vores hvalpe har desuden modtaget sundhedsundersøgelse og er desuden vaccinerede, chippede og behandlet for orm inden de afhentes. INGEN af vores hvalpe er neutraliserede.

Designer hunde (8)

Stemningsbilleder