Cavapoo

Cavapoo er en af ​​de første designerhunde, der blev opdrættet i Amerika i løbet af 1950’erne for at få en hund der fældede mindre

Cavapoo-43

Cavapoo

Cavapoo er en af ​​de første designerhunde, der blev opdrættet i Amerika i løbet af 1950’erne for at få en hund der fældede mindre .Cavapoo, også kendt som Cavadoodle eller Cavoodle. Cavapoo er en af ​​de mest populære racer i verden på grund af deres søde udseende og venlige temperament. Cavapoos er meget intelligente og nemme at træne. Træning kræver positive da de har en mild karakter. Cavapoos kan lide at blive guidet og er lydige, hvis de kender deres plads i hjemmet. De er hurtig til at  lærere, elsker at udføre tricks og få ros og belønning. Træningssessioner skal være korte, konsistente, fornøjelige, sjove og ikke for intensive.

Cavapoo hvalpe Til salg

Skønne Cavapoo 

Cavapoo solgt

Cavapoo solgt

Cavapoo Solgt

Cavapoo Solgt

Cavapoo Solgt

Cavapoo Solgt

Cavapoo Solgt

Cavapoo Solgt

Cavapoo

Cavapoo er en krydsning mellem to rene racer, Poodle og King Charles Cavalier Spaniel. Cavapoo er en af ​​de mest populære racer i verden på grund af deres søde udseende og venlige temperament. 

Puddel (1)
cavalier

Cockerpoo Galleri

Cavapoo-15

Hunderacer

Vi avler 9 forskellige hunderacer som er forskellige på hver deres måde. Du kan læse meget mere om vores forskellige racer og se hvilken som passer bedst til dig.