Maltipoo

Maltipoo er en af vores mest populære designerhunde. Du kan læse meget mere om Maltipoo på vores hjemmeside – maltipoo4love

Maltipoo (20)

Maltipoo

Maltipooèn en kendishund.

Allergivenlig bedårende små våde Maltipoo snuder, er et populært mix af Malteser & Toypuddel. En lille allergivenlig hund der ikke fælder, vægten ligger ca. mellem 1,5 – 7½ kg & højden mellem 17- 30 cm.

Maltipooèn er kendt for sin sjove, kærlige, hengivende natur samt blide adfærd. Hvis du beslutter at en Maltipoo er noget for dig, vil du få en aktiv, sjov, kærlig hund, som nyder livet sammen med sine ejere, den vil være en tro følgesvend for hele familien. Maltipooèn kan være et godt valg for første gangs hundeejere, da de er nemme at træne og lære hurtigt. 

Maltipooèn trives godt i forskellige hjem, det kan både være pensionisten, børne familien, enlige osv. Maltipooèn kan tilpasse sig til enhver form for hjem, fra lejlighed til et hus, de elsker bare at være sammen med deres ejere. På grund af Maltipooèns sjove, kærlige, blide, glade væsen, har den stjålet mange hjerter. 

Vi som opdrætter ved Kennel Lykkebo`s ligger stor vægt på, at hvalpene er vel socialiseret inden de flytter hjemmefra. De vil have været med ude at køre i bil, have mødt andre hunde, hilst på fremmede mennesker inklusiv børn i forskellige aldre, handicappede. De vil have hørt de hjemmelige lyde fra hverdagens larm og støj lige fra støvsugeren til plæneklipperen, hvalpene vil også have haft deres førte bad, let børstning og mini klip inden de forlader vores hjem. Vi har i Kennel Lykkebo`s 40 års erfaring inden for opdræt, hvor de sidste 14 år har været med Maltipoo, derfor yder vi i Kennel Lykkebo`s en livslang support i hvordan du som hunde ejer får det bedste ud af din Maltipoo fra os. Selvfølgelig en glad 🙂 af fødevarestyrelsen.

Maltipoo (45)

Maltipoo hvalpe Til salg

Maltipoo Galleri

Maltipoo (15)

Hunderacer

Vi avler 9 forskellige hunderacer som er forskellige på hver deres måde. Du kan læse meget mere om vores forskellige racer og se hvilken som passer bedst til dig.